Starten met verduurzamen Jouw VvE Gemeenten Onze diensten Onze ervaring Contact Adviespunt VvE

Ontdek DVvE; hoe hebben wij over de jaren heen VvE’s verduurzaamd en wat hebben wij ervan geleerd?

Best practices
Best practices

Verken onze succesverhalen; of het nu gaat om samenwerken met zowel grote als kleine VvE's, of het nu een VvE is met een zeer hoog ambitieniveau of een toegankelijk en snel proces, we delen graag de lessen die we hebben geleerd in verschillende scenario's.

Succesverhalen
Leermomenten
Leermomenten

Elk project brengt nieuwe inzichten met zich mee. We delen openlijk sommige van de meest voorkomende uitdagingen en de lessen die we hebben geleerd.

Inzichten uit de praktijk
Projecten

Ontdek enkele van onze projecten op het gebied van VvE verduurzaming. Een overzicht van VvE’s die wij ondersteunen met verschillende bouwjaren, bouwtypen en ambitieniveaus.

Een kijkje in onze projecten

Over ons

Onze missie is om bestaande VvE's te ondersteunen bij het verduurzamingsproces met procesbegeleiding en onafhankelijk advies. Ons doel is om aanbieders en VvE's sneller, toegankelijker en effectiever met elkaar te verbinden, waardoor de verduurzaming van VvE's wordt versneld. Als maatschappelijke onderneming dragen we bij aan de verduurzamingsdoelen van de gemeentes en het Rijk. We creëren een groot renovatievolume, waardoor bouwers kunnen investeren in innovaties en opschaling.

Ons proces Contact

Onze partners

Ons team

Het DVvE-team bestaat uit het management, managers verduurzaming, intake specialisten en samenwerkingen met ervaren externe procesbegeleiders en experts in bouw- en installatietechniek, juridische zaken, financiën en energie.

In totaal zijn 4800 appartementen in 16 gemeenten verduurzaamd onder begeleiding van DVvE.