Over ons

De DVVE staat voor de Duurzame VvE. Onze missie is om bestaande VvE’s te helpen verduurzamen door middel van procesondersteuning en onafhankelijk advies. Door middel van een Europese Elena subsidie kunnen wij deze bemiddeling voor een aantrekkelijke prijs in de markt zetten. We willen hiermee zowel aanbod (adviseurs) als vraag (VvE’s) sneller, laagdrempeliger en effectiever bij elkaar brengen om de verduurzaming van VvE’s in de regio Utrecht te versnellen.

Onze ambitie is om in de komende periode tot eind 2023 minimaal 1400 appartementen (circa 70 VvE’s) te begeleiden en adviseren in hun verduurzamingsreis van initiatie t/m uitvoering.

Als maatschappelijke onderneming draagt DVvE zo bij aan de verduurzamingsdoelstellingen van zowel de gemeente als van het Rijk. Tegelijkertijd wordt er een groot ‘renovatievolume’ gecreëerd zodat de (innovatieve) bouwers hier capaciteit op kunnen plannen en het voor hen de moeite loont te investeren in innovaties en opschaling.

Ons team

Het DVvE team bestaat uit een 2 koppig management, 1 manager verduurzaming, 2 intake specialisten en werkt samen met de 10 geselecteerde ervaren externe procesbegeleiders en 14 experts op het gebied van bouw- en installatietechniek, juridische zaken, financiën en energie.

Management

Stef Röell

Stef Röell

CEO
Gone Duym-van Gorsel

Gone Duym-van Gorsel

COO

Projecten

VvE’s kunnen in diverse fases bij DVvE instappen voor begeleiding. Op het moment hebben wij diverse projecten in de intake-, de Quickscan- en Deepscan fase. Verder komend jaar hopen we met een aantal VvE’s de stap naar het offerte- en uitvoeringstraject te zetten.

Het team is eerder betrokken geweest bij verduurzamingstrajecten met VvE’s. Doordat we werken met een groot team van adviseurs zijn we in staat om maatwerk te leveren en passende expertise te organiseren.

Onze partners

DVvE bv is Co-funded by the Horizon 2020 Programme of the European Union