Duurzaam succes!

,


De ALV van VvE de Blekerij heeft vorige week ingestemd met de verduurzaming van hun VvE. Een feestelijk moment omdat het de 1e VvE is die met ondersteuning van DVvE overgaat tot uitvoeren van maatregelen in hun appartementencomplex. Maar óók omdat het hele traject met advies van Richard Matchett in een bijzonder kort tijdsbestek, iets meer dan één jaar, is doorlopen. DVvE is opgezet met steun van de provincie Utrecht. Gedeputeerde Huib van Essen was erbij om deze mijlpaal voor ons extra glans te geven.
DVvE ondersteunt ruim 70 VvE’s richting verduurzaming. We hebben nog (beperkte) ruimte om nieuwe VvE’s te ondersteunen. Meet weten of aanmelden? Kijk op www.dvve.nl

#VvE#DVvE#ProvincieUtrecht#verduurzamen
#Elena#Leusden#verduurzaming#warmtefonds#VvE verduurzaming #EIB

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7041442610552406016